Oolaboo Body

Iedere oolaboo body behandeling wordt gestart met de appetizing aromatic ceremony; een bijzonder handenwasritueel voor totale ontspanning.

30 minuten minuten behandeling

massage rug nek en schouder

 

45 minuten behandeling
reiniging, scrub, rugmassage, verzorging

 

Hotstone Behandeling

 

Hotstone massage

Bij Derma Sysetm bieden wij Hotstone massages van 30 en 50 minuten aan. 

De Hotstone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden in Nederland. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage. De Hotstone massage bij Derma System wordt uitgevoerd met de verzorgende my temple oil van Oolaboo en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam. De Hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen.

Dat deze stenen bijzondere krachten heeft wisten de Engelsen en Aziaten al. In Engeland werden de 'holdstones' eeuwen geleden al gebruikt. In Azië waren de stenen waarschijnlijk voorlopers van de acupunctuurnaalden. In Amerika werd het al lang door de Indianen gebruikt en ook Japan kent een eigen vorm van de hete stenen. 

Wat doet een Hotstone massage?
•    Verhoogt/activeert bloedtoevoer naar het spierweefsel
•    Verhoogt/activeert het lymfesysteem
•    Werkt ontspannend, ontgiftend en stressverlichtend
•    Vermindert en verdooft zenuwpijnen
•    Geeft verbetering aan het spijsverteringsproces
•    Hormonen raken in balans
•    Maakt blokkades los

Rug 30 min €29,-

Rug, decollete + mini facial €49,-