Make-up advies

U kunt bij Derma System altijd terecht voor een goed make-up advies. Ik maak gebruik van make-up van het merk “Mineralogie”

Bij een goede kwaliteit Minerale make-up worden er alleen natuurlijke ingrediënten en pure hoogwaardige mineralen gebruikt, waardoor de kans op allergische reacties veel minder is, de poriën niet verstoppen en de huid niet wordt beschadigd. Minerale make-up verschilt met de klassieke make-up doordat zij anti-comedogeen (veroorzaakt geen mee-eters) is, het de huid niet afsluit en je het absoluut niet voelt zitten.

Klassieke make-up staat er in de regel om bekend dat het vroegtijdige huidveroudering kan bewerkstelligen door het veroorzaken van vrije radicalen, de blokkering van de ademhaling van de huid en de uitdroging van de huid.

Onze prachtige kleurpigmenten – geïnspireerd door de natuurelementen – reflecteren licht en geven de huid een gezonde, zachte gloed. Ons kleurenpalet is daarbij even veelzijdig als uw levensstijl. De make-up van Mineralogie versterkt uw natuurlijke schoonheid.

Daarnaast is onze hoogwaardige make-up goed voor de gezondheid van uw huid. Ze is vervaardigd uit de beste farmaceutische ingrediënten en zijn vrij van talk, zetmeel, kleurstof en parfum. Ook bevatten ze een factor SPF 26. Mineralogie staat voor dier- en milieuvriendelijke producten en het ondersteunen van groene doelen. Onze producten worden mede door deze filosofie nooit op dieren getest.