Ontspanning

Even een momentje helemaal voor u zelf. Onderga een heerlijke massage waarbij u helemaal tot rust komt en ook nog eens een fluweel zacht huidje aan overhoud. Er zijn verschillende opties:

 

Rug nek en schouderbehandeling:

Een heerlijke behandeling waarbij uw huid eerst gereinigd en gepeeld wordt gevolgd door een rugmassage waar u heerlijk kunt wegdromen.

 

Klassieke massage

Ieder mens heeft van nature de behoefte om aangeraakt te worden. Vooral als het lichaam signalen geeft die onplezierig zijn. Door middel van een klassieke massage krijg je aandacht en wordt je je bewust hoe je lichaam aanvoelt. Je lichaam voelen is enorm belangrijk, want dan weet je of je gespannen of ontspannen bent en met een klassieke massage dring je snel tot in de kern van je lichamelijke probleem. Doordat we in onze maatschappij vaak zo weinig contact met ons lichaam hebben zijn we ons niet bewust van spanningen, tot het lichaam steeds sterkere signalen afgeeft door middel van pijn. Een massage kan dus ook heel preventief werken, een massage is een moment voor jezelf om te ontspannen, te voelen waar je spanningen hebt en uiteindelijk ervaart hoe deze spanningen afnemen. Na een massage voelen de meeste mensen zich totaal anders, het denken en handelen is even tot rust gekomen en er is weer ruimte om te voelen en te ervaren.

Welke effecten heeft deze massage?

De massage heeft op iedereen effect, natuurlijk kan het per persoon anders ervaren worden maar de volgende effecten kunnen plaatsvinden;

 

Stimuleerd de bloedsomloop

Stimuleerd de stofwisseling

Geeft ontspanning

Werkt pijn verminderend

Heeft invloed op de organen

Geeft u meer energie

Leert u contact te maken met het gevoel

Hersteld het totale evenwicht

Hotstone Massage

Bij Zeeuwskin bieden wij Hotstone massages van 30 en 50 minuten aan. 

De Hotstone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden in Nederland. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage. De Hotstone massage bij Derma System wordt uitgevoerd met de verzorgende my temple oil van Oolaboo en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam. De Hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen.

Dat deze stenen bijzondere krachten heeft wisten de Engelsen en Aziaten al. In Engeland werden de 'holdstones' eeuwen geleden al gebruikt. In Azië waren de stenen waarschijnlijk voorlopers van de acupunctuurnaalden. In Amerika werd het al lang door de Indianen gebruikt en ook Japan kent een eigen vorm van de hete stenen. 

Wat doet een Hotstone massage?
•    Verhoogt/activeert bloedtoevoer naar het spierweefsel
•    Verhoogt/activeert het lymfesysteem
•    Werkt ontspannend, ontgiftend en stressverlichtend
•    Vermindert en verdooft zenuwpijnen
•    Geeft verbetering aan het spijsverteringsproces
•    Hormonen raken in balans
•    Maakt blokkades los