Oolaboo Treatments

Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie; onze huid is weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen, daarom baseert Oolaboo de behandelingen op de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Want echte schoonheid ontstaat pas als lichaam en geest in balans zijn.

Iedere Oolaboo face ceremony bestaat uit een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën (oolaboo essential cocktail), om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. De ceremony wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders.

Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau! Boek nu één van de vier Oolaboo face ceremonies om deze unieke behandelingen te ervaren.

__________________________________________________________________________

45 minuten instant nutrition face ceremony

- handenwasritueel
- reiniging
- mask of (deel)massage
- verzorgingInstant zegt het al: een korte en effectieve behandeling. Ideaal om kennis te maken met de Oolaboo ceremonies of als een ‘lunch pauze’ voor de huid.

 
€30,-

________________________________________________________________________

60 minuten pure clean face ceremony

- handenwasritueel
- reiniging
- peeling + onzuiverheden verwijderen
- masker
- verzorgingEen intensieve en effectieve behandeling. Ideaal voor de huid die wat vet en onzuiver is. Ook voor acne kan deze behandeling ingezet worden.

 
€40,-

________________________________________________________________________

90 minuten relieve intense face ceremony

- handenwasritueel
- reiniging
- peeling + onzuiverheden verwijderen
- masker
- massage 
- verzorging

 

Belangrijke focus tijdens deze ceremony is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

€50,-______________________________________________________________________________

90 minuten pure clarifying face ceremony

- handenwas ritueel
- reiniging + epileren
- oil control peeling + de huid uitzuiveren
- doorbloedingsmasker en masseren nek schouder decollete
- verzorging

 

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities en een huid met acne. De ceremonie brengt de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

€55,-

______________________________________________________________________

90 minuten truffle indulgence face ceremony

- handenwasritueel

- reiniging + epileren

- peeling + onzuiverheden verwijderen

- luxury masker

- massage

- relaxing eye ceremony

- dessert ceremony

 

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én het beste anti-aging resultaat is deze truffel indulgence ceremony ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Een exclusieve samenstelling met witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

€75,-

____________________________________________________________________________

90 minuten gua sha scrape & healing ceremony

- handenwasritueel
- reiniging + epileren
- peeling + onzuiverheden verwijderen
- gua sha ceremony
- masker
- verzorging

 
Perfect voor de huid die kampt met problemen zoals acne, eczeem en werkt ook heel goed anti-aging. Stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af,verminderd onzuiverheden, verbeterd de huidconditie, en geeft de ultieme ontspanning die u nodig heeft!
 
€60,-

____________________________________________________________________________

90 minuten Super Foodies pamper me tranquil tea ceremony

- thee ritueel
- reiniging + epileren
- peeling + onzuiverheden verwijderen
- pampering face massage
- speciaal 2 fase masker + arm massage
- verzorging

 
Bij deze behandeling gaan we niet alleen aan de buitenkant werken maar ook aan de binnenkant. U krijgt een kopje matcha thee aangeboden. Deze thee bevat een hoge dosis anti oxidanten. Matcha is een superfood. Deze kan dus ook in smoothies of yoghurt worden verwerkt. Heel gezond voor de huid dus. Ook wordt de Matcha verwerkt in de reiniging en verzorgingsproducten en het masker. Met voeding aan de binnen en buitenkant werken hoe geweldig is dat?! Het resultaat is super door middel van het special mask worden voedingstoffen in de huid gesluisd waardoor u een boost krijgt. De huid is gehydrateerd, gevoed en oogt ook heel gezond.
 
€65,-

____________________________________________________________________________

90 minuten Skin Rebirth ceremony

- thee ritueel
- reiniging + epileren
- Skin Rebrith peeling + onzuiverheden verwijderen
- Gua sha face massage
- speciaal 2 fase masker + arm massage
- verzorging

Skin Rebirth is een zeer uniek programma wat is gebaseerd op cellulaire huidverbetering in zowel de oppervlak, alsook in de lederhuid, daar waar juist alle anti-aging processen plaatsvinden. Skin Rebirth bevat drie zeer innovatieve ingredienten die uniek zijn op de Nederlandse markt: Glutaprol, OligoHyaferre en Salmin.
De peeling zorgt voor direct zichtbare vermindering van lijntjes, pigmentvlekjes, littekens en oneffenheden. Daarnaast zorgt het ervoor dat de actieve ingredienten van het skin rebirth programma naar de juiste plek in de huid wordt getransporteerd. De effectiviteit van de actieve ingredienten wordt vergroot door de gua sha massage, een massage met stenen van rode agaat. Deze massage verhoogt de doorbloeding, zuurstoftoevoer, activeert de celstofwisseling en verwijdert afvalstoffen. Daarna wordt er een liftend, verfrissend, antioxidant en zeer hydraterend masker aangebracht.
 
Deze behandeling kan in kuurverband worden gedaan ondersteunend met de juiste producten voor thuis gebruik zodat u zichtbaar een verjongend resultaat kunt bereieken. De kuur duurt 8 weken en bestaat uit 8 behandelingen: 2 lange behandelingen en 4 korte behandelingen met 2 rust weken.
 
Prijs losse behandeling: €80,-
Prijs kuur: €310
 
 
________________________________________________________________________

Dr Baumann Treatments

LoveChock behandeling: 90 minuten, €65,-

Behandeling gericht op reiniging, verzorging en welbeiing.

Aangepaste reiniging, dieptereiniging, epileren, voorbehandeling, verwijderen van onzuiverheden, gelaatsmassage, chocolade masker, warme organic chocolade melk + organic chocolade reep boordevol antioxidanten en verzorging

Neoderma Treatments

Biopeel losse behandeling 90 minuten €75,-

Kosten per kuur 3 x in 10 dagen €202,50 ( normaal 3 x €225,- )

 

Biopeel Complete €85,-

Biopeel Complete kuur 3 x in 10 dagen €229,50 incl de Neoderma Blue Blood gel

Behandeling gericht op probleemhuiden

 

Dermapen Treatment

De Dermapen treament is een behandeling die geschikt is voor het te behandelen van littekens, striae, pigement, acne en huidveroudering.

 
1 behandeling incl skin balance repair serum en creme €135,-
2e behandeling €85,-
3e behandeling €75,-