Semi Permanente Wimpercoating - MYscara

 
MYscara geeft, net als reguliere mascara’s, uw wimpers meer volume en een diep zwarte kleur. Het grote voordeel? De MYscara coating blijft eenmaal aangebracht 2 tot 3 weken mooi! Dit betekent slechts één keer in de 2-3 weken nieuwe mascara laten opbrengen in plaats van iedere dag! Iedere morgen lang voor de spiegel staan en door de dag heen controleren of uw mascara nog mooi zit is sinds nu verleden tijd.
 
MYscara wordt aangebracht op uw natuurlijke wimpers en is 100% waterproof! Douchen, zwemmen en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem. Deze semi-permanente wimpercoating blijft flexibel en loopt niet uit. Het MYscara product is een combinatie van verdikkingsvezels en zwarte pigment. Na 2-3 weken begint de coating langzaam te slijten, en wordt het effect minder. Het is geschikt voor de natuurlijke wimpers, maar kan ook gebruikt worden in combinatie met semi-permanente wimpers indien toegepast tijdens de procedure.
 
De Behandeling
 
Een gehele MYscara behandeling voor boven- en onderwimpers duurt ongeveer 40 minuten. De coating wordt laagje voor laagje aangebracht, zodat uzelf het gewenste resultaat kunt bepalen. Gewoonlijk worden voor een natuurlijke look 1 à 2 laagjes aangebracht en voor een meer expressievere look een 3e laag. Een MYscara behandeling kan alleen professioneel opgebracht worden en is daarom niet geschikt om in uw thuissituatie te gebruiken.
 
 
PRIJZEN
boven- en onderwimpers €30,00
onderwimpers €15,00
onderwimpers voor vaste wimperextension klanten €10,00