Over mij

Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd van de huid. Met name omdat ik er zelf veel last van heb gehad. Mijn kast stond vol van reinigingsproducten, cremes en make up. Alles om maar van die vervelende pukkeltjes, schilvering, roodheden en littekentjes af te komen. Ontzettend veel geld is daar ingestoken. Zonde eigelijk want het probleem bleef aan houden...

Ik wist al heel gauw dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Ik wilde alles over de huid weten en hoe je die kan verbeteren. In 2012 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Ik heb verder veel ervaring opgedaan op stage en werkplekken. Echter heeft deze ervaringen er ook toe geleid mijn eigen huidverzorgingsinstituut te openen. In de praktijk heb ik veel klanten gezien die de duurste producten kochten en geen resultaat kregen of met allergische huidreacties terug kwamen. Ik vond dat dit toch niet mocht kunnen. Een dure creme of reiniging hoeft dus helemaal niet goed te zijn voor de huid.

Ik heb geleerd dat het helemaal aan de ingeredienten ligt die worden gebruikt. Alle ingredienten die op een verpakking staan ben ik gaan uitpluizen. Wat blijkt is dat heel veel producten minerale olien bevatten. Deze sluiten de huid volledig af. Helemaal niet gezond dus. De beschermlaag word aangetast. Ook bevatten ze veel parfums, conserveringsmiddelen, siliconene e.d. Allemaal stoffen die een huid lekkerder laten ruiken of lekker laten aanvoelen maar de huid eigelijk verzieken. En dat wil niemand. Iedereen wil een gezonde huid die straalt.

Daarvoor is het van groot belang dat uw product daar volledig vrij van is. Ik wilde geen behandelingen geven met producten die wel ongezonde stoffen bevatten. Daarom heb ik mijn eigen salon geopend en ben ik gaan werken met Dr Baumann en OOLABOO Nutricosmedical. De filosofie om de binnenkant niet los te zien met de buitenkant sta ik volledig achter. De huid laat zien hoe uw levenstijl is.

Ik hoop u graag eens te zien in mijn salon waar ik mijn filosofie verder met u kan delen.

Met vriendelijke groet,

Melanie van Belzen